Szalonetikett

Kedves Vendégeim!

Nagyon fontos számomra, hogy jól érezzétek Magatokat nálam. Ahhoz, hogy nyugodt légkört, harmóniát tudjak teremteni, melyben megpihenhettek egy rövid időre a mindennapi rohanás, gondok közepette, szükségem van a segítségetekre! Mindannyiótok pontos, professzionális kiszolgálása érdekében lefektettem néhány szabályt, melyek betartására Tisztelettel megkérlek Titeket.

Időpont foglalás telefonon vagy személyesen lehetséges. Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, kérlek, legyetek türelemmel, ígérem, visszahívlak Titeket! Ha személyesen jöttök be időpontért és éppen kezelek egy Vendéget, szintén a türelmeteket kérem.

Bizonyos kezelések alkalmazásakor elengedhetetlen a kezelő ruha használata. Egyrészt azért, hogy megóvjuk ruhátok tisztaságát, másrészt azért, mert csak így lehet elvégezni a szükséges kezeléseket, masszírozást a nyakon és dekoltázson.

Amennyiben úgy érzitek, influenza vagy bármilyen egyéb fertőző, vírusos betegség támadott meg Titeket, inkább keressünk új időpontot. Én is azon leszek, hogy tiszteletben tartsam az egészségeteket!

Kisgyermekek jelenléte a Kozmetikában… Nem egyszerű, hiszen nyilván imádjuk Őket :-), viszont sem Nektek, sem nekem nem könnyítik meg a helyzetet. Ha mégsem kínálkozik más megoldás, kérlek, próbáljatok meg játékot, könyvet, bármilyen (nem túl hangos) elfoglaltságot biztosítani Számukra.

Időpontlemondás. Tudom, hogy bármikor közbe jöhet olyan, előre nem látott akadály, mely miatt nem tudtok eljönni egy előre megbeszélt időpontra. Viszont az idő mindenki számára fontos, ezért is kell, hogy tiszteletben tartsuk egymást ezen a téren is. Időpont lemondást minimum 2 munkanappal a kezelés előtt tudok elfogadni. Ilyenkor még lehetőség nyílik rá, hogy az időpontot felajánljam a várólistán szereplő Vendégek valamelyikének. Amennyiben valaki nem jelenik meg az előre leegyeztetett időpontban és nem értesít távol maradásáról időben, úgy sajnos kénytelen leszek a legközelebbi alkalommal “kötbért" felszámolni, mely a kezelés értékének 50%-a.

Minden erőmmel azon vagyok, hogy a Beauty Milano Szépségház Számotokra valóban a nyugalom és a béke szigete legyen, ahová megszépülni, feltöltődni, kikapcsolódni jöttök. A nyugodt légkör megteremtése mindannyiunkon múlik.

Megértéseteket és együttműködéseteket HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM!

Majernyik Szimonetta

AJÁNLJUK FIGYELMETEKBE

VAGHEGGI 75·15 termékcsalád

A 75·15 forradalmi újdonsága, a fiatalság protein (a Klotho) révén egyedülálló módon képes revitalizálni a bőrt, feltölteni a ráncokat, javítani a kontúrokat, ellensúlyozni a bőrhibákat. Kimondottan érett bőrre fejlesztette a Vagheggi! Ellenállhatatlan illatával valódi kényeztetés, ha kozmetikai kezelés formájában kéred. A 75·15 kiválóan alkalmas otthoni bőrápolásra is.

Bejelentkezés